Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle police officer

Alta löydät synonyymit sanalle lause police officer, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle lause police officer ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle police officer (substantiivi)


Lause police officer suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle lause police officer suomeksi.


Esimerkki lauseita sanalle police officer

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle police officer, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa police officer käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta police officer esimerkkilause on peräisin.

  1. Rally leader Mohammad Toaha was hospitalised after attempting to snatch a rifle from a police officer.  
  2. CCTV footage taken when police returned Dhu to the station showed a police officer saying, "Paracetamol?  
  3. Murali stars as Singaperumal, a police officer who inspires and guides Gemini in his attempts to reform.  
  4. Singaperumal, an astute police officer, is promoted to the position of Director General of Police (DGP).  
  5. Two days later, a police officer is captured by the Auditor when he searches for the missing missionary.  

Lisätietoja police officer

Muita tapoja oppia lisää sanan police officermerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "police officer":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan police officer määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle police officer, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut police officer

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "police officer":sta.

  • Merkkien määrä: 14 (13 ilman välilyöntejä)
  • Konsonanttien lukumäärä: 7
  • Vokaalien määrä: 6

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, policeman on esimerkkinä sanan police officersynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.