Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle ravaged

Alta löydät synonyymit sanalle sana ravaged, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana ravaged ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle ravaged (adjektiivi)


Esimerkki lauseita sanalle ravaged

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle ravaged, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa ravaged käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta ravaged esimerkkilause on peräisin.

  1. The dispute soon descended into violence, and Bonville and Courtenay ravaged each other's properties.  
  2. Edwin was slain and Northumbria was ravaged by Cadwallon ap Cadfan, supported by the Mercian king, Penda.  
  3. Large groups of bandits in the size of small armies ravaged the countryside in the last years of the Tang.  
  4. The Persian emperor then ravaged Cappadocia and Cilicia, and claimed to have captured Antioch on the Orontes.  
  5. However, the Roman view is not factual; those images were an intentional policy in a kingdom ravaged by civil war.  

Lisätietoja ravaged

Muita tapoja oppia lisää sanan ravagedmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "ravaged":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan ravaged määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle ravaged, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut ravaged

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "ravaged":sta.

  • Merkkien määrä: 7
  • Konsonanttien lukumäärä: 4
  • Vokaalien määrä: 3

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, despoiled on esimerkkinä sanan ravagedsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.