Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle register

Alta löydät synonyymit sanalle sana register, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana register ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle register (verbi)

Synonyymit sanalle register (verbi)

Synonyymit sanalle register (verbi)

Synonyymit sanalle register (substantiivi)

Synonyymit sanalle register (substantiivi)

Synonyymit sanalle register (verbi)


Esimerkki lauseita sanalle register

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle register, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa register käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta register esimerkkilause on peräisin.

  1. Brennus was stricken from the naval register on 22 August 1919 and was listed for sale on 30 October.  
  2. Both Wörth and Brandenburg were struck from the naval register on 13 May 1919 and sold for scrapping.  
  3. The third poll tax was highly unpopular and many in the south-east evaded it by refusing to register.  
  4. The coroners were to keep, or register, royal pleas, which had previously been a duty of the sheriff.  
  5. Yavûz was decommissioned on 20 December 1950, and removed from the navy register on 14 November 1954.  

Lisätietoja register

Muita tapoja oppia lisää sanan registermerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "register":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan register määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle register, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut register

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "register":sta.

  • Merkkien määrä: 8
  • Konsonanttien lukumäärä: 5
  • Vokaalien määrä: 3

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, file on esimerkkinä sanan registersynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.