Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle registered

Alta löydät synonyymit sanalle sana registered, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana registered ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle registered (adjektiivi)

Synonyymit sanalle registered (adjektiivi)


Esimerkki lauseita sanalle registered

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle registered, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa registered käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta registered esimerkkilause on peräisin.

  1. Unlike the fictional Lad, he was not registered with the American Kennel Club and was not a show dog.  
  2. As a precursor to this he registered his 1820 land grant at the Court of Chancery on 14 October 1822.  
  3. The Poitevin may be any solid color, with minimum of white markings; pied horses cannot be registered.  
  4. Since its inception, around 300,000 Icelandic horses, living and dead, have been registered worldwide.  
  5. The aircraft, registered C-GAUN, continued flying for Air Canada until its retirement in January 2008.  

Lisätietoja registered

Muita tapoja oppia lisää sanan registeredmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "registered":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan registered määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle registered, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut registered

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "registered":sta.

  • Merkkien määrä: 10
  • Konsonanttien lukumäärä: 6
  • Vokaalien määrä: 4

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, certified on esimerkkinä sanan registeredsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.