Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle reproductive organ

Alta löydät synonyymit sanalle lause reproductive organ, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle lause reproductive organ ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle reproductive organ (substantiivi)


Lisätietoja reproductive organ

Muita tapoja oppia lisää sanan reproductive organmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "reproductive organ":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan reproductive organ määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle reproductive organ, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut reproductive organ

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "reproductive organ":sta.

  • Merkkien määrä: 18 (17 ilman välilyöntejä)
  • Konsonanttien lukumäärä: 10
  • Vokaalien määrä: 7

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, sex organ on esimerkkinä sanan reproductive organsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.