Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle row

Alta löydät synonyymit sanalle sana row, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana row ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle row (substantiivi)

Synonyymit sanalle row (substantiivi)

Synonyymit sanalle row (substantiivi)


Sana row suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle sana row suomeksi.


Esimerkki lauseita sanalle row

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle row, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa row käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta row esimerkkilause on peräisin.

  1. A second loss in a row, a 2–1 defeat away at Manchester City, saw Arsenal drop to third in the table.  
  2. While giving a speech celebrating the 750th anniversary of Berlin, a balloon popped in the front row.  
  3. The lyrics are in the perspective of a death row inmate anticipating execution by the electric chair.  
  4. Altar 18 was one of five monuments forming a north–south row at the base of Structure 8 on Terrace 3.  
  5. When England won four Tests in a row in 1911–12, Hill managed to retain the confidence of his players.  

Lisätietoja row

Muita tapoja oppia lisää sanan rowmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "row":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan row määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle row, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut row

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "row":sta.

  • Merkkien määrä: 3
  • Konsonanttien lukumäärä: 2
  • Vokaalien määrä: 1

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, course on esimerkkinä sanan rowsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.