Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle sausage

Alta löydät synonyymit sanalle sana sausage, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana sausage ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle sausage (substantiivi)


Sana sausage suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle sana sausage suomeksi.


Esimerkki lauseita sanalle sausage

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle sausage, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa sausage käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta sausage esimerkkilause on peräisin.

  1. In 1721, 125 Germans settled 40 miles (64 km) from New Orleans, and introduced the art of making sausage.  
  2. Intestines, bladder and stomach could be used as casings for sausage or even illusion food such as giant eggs.  
  3. In the sausage, the plasma would neck down at locations along the plasma column to form a pattern similar to a link of sausages.  
  4. Dishes from the North West include potted shrimps, Lancashire hotpot, Liverpool's scouse, Cumberland sausage and the chicken dish Hindle Wakes.  
  5. Andouille sausage is often added to both meat and seafood gumbos to provide "piquancy, substance, and an additional layer of flavor" to the dish.  

Lisätietoja sausage

Muita tapoja oppia lisää sanan sausagemerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "sausage":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan sausage määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle sausage, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut sausage

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "sausage":sta.

  • Merkkien määrä: 7
  • Konsonanttien lukumäärä: 3
  • Vokaalien määrä: 4

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, blimp on esimerkkinä sanan sausagesynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.