Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle shopping mall

Alta löydät synonyymit sanalle lause shopping mall, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle lause shopping mall ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle shopping mall (substantiivi)


Esimerkki lauseita sanalle shopping mall

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle shopping mall, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa shopping mall käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta shopping mall esimerkkilause on peräisin.

  1. The post, accompanied by an image of another man holding a shotgun, threatened a shopping mall near Beverly Hills.  
  2. The car chase scene through a shopping mall is a recreation of a scene from the 1980 comedy film The Blues Brothers.  
  3. Until the subway connection opened, the underground shopping mall was an elaborate catacomb that dead-ended on all sides.  
  4. An underground pedestrian shopping mall, which would be located above the underground bus terminal, was also added in this plan.  
  5. Downtown is also the home of the historic Providence Biltmore hotel and Westminster Arcade—the oldest enclosed shopping mall in the U.S.  

Lisätietoja shopping mall

Muita tapoja oppia lisää sanan shopping mallmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "shopping mall":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan shopping mall määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle shopping mall, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut shopping mall

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "shopping mall":sta.

  • Merkkien määrä: 13 (12 ilman välilyöntejä)
  • Konsonanttien lukumäärä: 9
  • Vokaalien määrä: 3

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, plaza on esimerkkinä sanan shopping mallsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.