Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle sleep out

Alta löydät synonyymit sanalle lause sleep out, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle lause sleep out ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle sleep out (verbi)


Lause sleep out suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle lause sleep out suomeksi.


Lisätietoja sleep out

Muita tapoja oppia lisää sanan sleep outmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "sleep out":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan sleep out määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle sleep out, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut sleep out

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "sleep out":sta.

  • Merkkien määrä: 9 (8 ilman välilyöntejä)
  • Konsonanttien lukumäärä: 4
  • Vokaalien määrä: 4

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, live out on esimerkkinä sanan sleep outsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.