Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle stalk

Alta löydät synonyymit sanalle sana stalk, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana stalk ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle stalk (substantiivi)

Synonyymit sanalle stalk (substantiivi)

Synonyymit sanalle stalk (substantiivi)

Synonyymit sanalle stalk (substantiivi)

Synonyymit sanalle stalk (substantiivi)

Synonyymit sanalle stalk (verbi)


Esimerkki lauseita sanalle stalk

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle stalk, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa stalk käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta stalk esimerkkilause on peräisin.

  1. Its fronds range from 30 to 75 cm (12 to 30 in) in length from the base of the leaf stalk to the tip.  
  2. The hollow stalk is white, roughly equal in width throughout its length, sometimes curved, and spongy.  
  3. Ripening to red in colour, they are tipped with a small nipple and on a 2–5 mm (1⁄8–1⁄4 in) stalk.  
  4. The stipe, or stalk, is 6 to 18 cm (2+1⁄3 to 7 in) tall, and 1 to 2 cm (3⁄8 to 3⁄4 in) thick.  
  5. Most are detected in the cap of the fruit, a moderate amount in the base, with the smallest amount in the stalk.  

Lisätietoja stalk

Muita tapoja oppia lisää sanan stalkmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "stalk":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan stalk määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle stalk, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut stalk

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "stalk":sta.

  • Merkkien määrä: 5
  • Konsonanttien lukumäärä: 4
  • Vokaalien määrä: 1

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, angry walk on esimerkkinä sanan stalksynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.