Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle starring

Alta löydät synonyymit sanalle sana starring, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana starring ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle starring (adjektiivi)


Esimerkki lauseita sanalle starring

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle starring, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa starring käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta starring esimerkkilause on peräisin.

  1. Some passed on the idea of starring in a monster film, while Dennehy became the choice to play Copper.  
  2. He made his uncredited film debut in The Private Life of Henry VIII (1933), starring Charles Laughton.  
  3. A production in Montreal opened on June 16, 1941, starring Fay Wray as Andre and Robert Wilcox as Regan.  
  4. Drury Lane staged the opera Lodoiska, in which Grimaldi, his mother and his wife all had starring roles.  
  5. Her breakthrough came the same year with a starring role in Easy A, a teen comedy directed by Will Gluck.  

Lisätietoja starring

Muita tapoja oppia lisää sanan starringmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "starring":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan starring määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle starring, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut starring

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "starring":sta.

  • Merkkien määrä: 8
  • Konsonanttien lukumäärä: 6
  • Vokaalien määrä: 2

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, leading on esimerkkinä sanan starringsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.