Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle sufficiency

Alta löydät synonyymit sanalle sana sufficiency, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana sufficiency ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle sufficiency (substantiivi)

Synonyymit sanalle sufficiency (substantiivi)


Esimerkki lauseita sanalle sufficiency

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle sufficiency, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa sufficiency käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta sufficiency esimerkkilause on peräisin.

  1. Despite this and the repairs and reconstruction, the 2016 NBI found the sufficiency rating of the bridge structure to be only 21.3 percent.  
  2. However, the 2009 Federal Highway Administration National Bridge Inventory found the sufficiency rating of the bridge structure to be 17.7 percent.  
  3. Despite the restoration and repairs, the 2009 FHWA National Bridge Inventory found the sufficiency rating of the bridge structure to be 17.2 percent.  
  4. Despite these restorations, it had a "structurally deficient" rating in the 2012 National Bridge Inventory, with a 16.5 percent structural sufficiency rating.  
  5. In addition, the sufficiency rating of the bridge structure was 16.5 percent, and the bridge railings and approach guardrails did not meet "currently acceptable standards".  

Lisätietoja sufficiency

Muita tapoja oppia lisää sanan sufficiencymerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "sufficiency":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan sufficiency määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle sufficiency, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut sufficiency

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "sufficiency":sta.

  • Merkkien määrä: 11
  • Konsonanttien lukumäärä: 6
  • Vokaalien määrä: 5

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, adequacy on esimerkkinä sanan sufficiencysynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.