Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle timely

Alta löydät synonyymit sanalle sana timely, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana timely ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle timely (adjektiivi)

Synonyymit sanalle timely (adjektiivi)

Synonyymit sanalle timely (adverbii)


Esimerkki lauseita sanalle timely

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle timely, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa timely käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta timely esimerkkilause on peräisin.

  1. The timely arrival of a divisional staff officer clarified the situation, and the order was cancelled.  
  2. They were rescued by the timely arrival of a second division, under command of Pierre Dupont de l'Étang.  
  3. After a 20% "commercial discount", and a 2% discount for timely payment, the final total was $312,421.24.  
  4. Failing to receive a timely response from the defendants, Jones asked for a summary judgment in her favor.  
  5. Virginia however ranked worst in the nation for timely review of unemployment benefits due to the pandemic.  

Lisätietoja timely

Muita tapoja oppia lisää sanan timelymerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "timely":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan timely määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle timely, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut timely

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "timely":sta.

  • Merkkien määrä: 6
  • Konsonanttien lukumäärä: 3
  • Vokaalien määrä: 3

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, punctual on esimerkkinä sanan timelysynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.