Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle tree branch

Alta löydät synonyymit sanalle lause tree branch, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle lause tree branch ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle tree branch (substantiivi)


Esimerkki lauseita sanalle tree branch

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle tree branch, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa tree branch käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta tree branch esimerkkilause on peräisin.

  1. He brought the tree branch back to Raub for grafting, and this new breed attracted other cultivators.  
  2. It builds a cup-like nest on a tree branch away from leaves or cover, less than 5 m (16 ft) above the ground.  
  3. The goldcrest breeds in coniferous woodland and gardens, building its compact, three-layered nest on a tree branch.  
  4. The sturdy thumb helps to act like a clamp when digits three, four, and five grasp the opposite side of a tree branch.  
  5. Nests are typically located within 6 ft (1.8 m) of the ground; the nest is placed in the horizontal fork of a tree branch.  

Lisätietoja tree branch

Muita tapoja oppia lisää sanan tree branchmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "tree branch":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan tree branch määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle tree branch, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut tree branch

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "tree branch":sta.

  • Merkkien määrä: 11 (10 ilman välilyöntejä)
  • Konsonanttien lukumäärä: 7
  • Vokaalien määrä: 3

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, limb on esimerkkinä sanan tree branchsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.