Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle unearned

Alta löydät synonyymit sanalle sana unearned, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana unearned ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle unearned (adjektiivi)


Esimerkki lauseita sanalle unearned

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle unearned, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa unearned käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta unearned esimerkkilause on peräisin.

  1. The three Yankee pitchers combined to give up 13 hits, seven earned runs, three unearned runs, and one home run.  
  2. He persuaded the conference to adopt resolutions abolishing indirect taxation, and taxing unearned income "to extinction".  
  3. In his single appearance for the Owlz, he pitched six innings, allowed one unearned run, struck out seven, and earned the win.  
  4. Along with Reagan's 1981 cut in the top regular tax rate on unearned income, he reduced the maximum capital gains rate to 20 percent.  
  5. Cliff Lee pitched a complete game in the Phillies' Game 1 victory, allowing only one unearned run, while Chase Utley hit two home runs.  

Lisätietoja unearned

Muita tapoja oppia lisää sanan unearnedmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "unearned":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan unearned määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle unearned, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut unearned

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "unearned":sta.

  • Merkkien määrä: 8
  • Konsonanttien lukumäärä: 4
  • Vokaalien määrä: 4

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, honorary on esimerkkinä sanan unearnedsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.