Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle unsanitary

Alta löydät synonyymit sanalle sana unsanitary, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana unsanitary ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle unsanitary (adjektiivi)


Esimerkki lauseita sanalle unsanitary

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle unsanitary, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa unsanitary käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta unsanitary esimerkkilause on peräisin.

  1. The organism also can be introduced into the reproductive tract by unsanitary humans who assist ewes during lambing.  
  2. The 21st, at this stage, numbered 500 men, having lost numerous soldiers to disease while in an unsanitary camp at New Bern.  
  3. The murders galvanised public opinion against the overcrowded, unsanitary slums of the East End, and led to demands for reform.  
  4. Wallace and other anti-vaccinationists pointed out that vaccination, which at the time was often done in a sloppy and unsanitary manner, could be dangerous.  
  5. Although conditions were very crowded and often unsanitary, the ghetto never suffered a major epidemic and there were fewer deaths due to disease than in other ghettos.  

Lisätietoja unsanitary

Muita tapoja oppia lisää sanan unsanitarymerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "unsanitary":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan unsanitary määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle unsanitary, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut unsanitary

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "unsanitary":sta.

  • Merkkien määrä: 10
  • Konsonanttien lukumäärä: 5
  • Vokaalien määrä: 5

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, insanitary on esimerkkinä sanan unsanitarysynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.