Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle upward

Alta löydät synonyymit sanalle sana upward, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana upward ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle upward (adjektiivi)

Synonyymit sanalle upward (adjektiivi)

Synonyymit sanalle upward (adverbii)

Synonyymit sanalle upward (adverbii)


Esimerkki lauseita sanalle upward

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle upward, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa upward käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta upward esimerkkilause on peräisin.

  1. In the Union A process, oil shale is fed through the bottom of the retort and a pump moves it upward.  
  2. The territorial call, also given by opponents during fights, is a long preet with an upward inflection.  
  3. The horns of Swayne's hartebeest are thin and shaped like parentheses, curving upward and then backward.  
  4. The stations had flat roofs and were designed to accommodate upward extension for commercial development.  
  5. When a launch was detected, the missiles would be launched upward and then fire as they left the atmosphere.  

Lisätietoja upward

Muita tapoja oppia lisää sanan upwardmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "upward":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan upward määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle upward, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut upward

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "upward":sta.

  • Merkkien määrä: 6
  • Konsonanttien lukumäärä: 4
  • Vokaalien määrä: 2

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, up on esimerkkinä sanan upwardsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.