Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle user

Alta löydät synonyymit sanalle sana user, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana user ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle user (substantiivi)

Synonyymit sanalle user (substantiivi)


Sana user suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle sana user suomeksi.


Esimerkki lauseita sanalle user

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle user, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa user käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta user esimerkkilause on peräisin.

  1. In the final two weeks of the campaign, Brown was injured in an accident and became a wheelchair user.  
  2. A fast-forward button, located above the options button, allows the user to skip past cinematic scenes.  
  3. Dhu's father told Bond he did not have that much money and also told him Dhu was a user of methamphetamine.  
  4. As a result, more options to assign different abilities to the user interface for use in real-time were added.  
  5. The user can choose to not receive updates from the service through the Nintendo Wi-Fi Connection options menu.  

Lisätietoja user

Muita tapoja oppia lisää sanan usermerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "user":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan user määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle user, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut user

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "user":sta.

  • Merkkien määrä: 4
  • Konsonanttien lukumäärä: 2
  • Vokaalien määrä: 2

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, drug user on esimerkkinä sanan usersynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.