Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle vassal

Alta löydät synonyymit sanalle sana vassal, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana vassal ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle vassal (substantiivi)


Sana vassal suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle sana vassal suomeksi.


Esimerkki lauseita sanalle vassal

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle vassal, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa vassal käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta vassal esimerkkilause on peräisin.

  1. In the northern Levant, former Assyrian vassal cities rallied around Luli, the king of Tyre and Sidon.  
  2. Before this, Quiriguá had been a vassal state of Copán, but it maintained its independence afterwards.  
  3. This prompted some vassal kings of the Xiongnu to switch their allegiance to the Han emperor from 147 BC.  
  4. Eberhard demanded an oath of fealty from the Pope's vassal, Robert Guiscard, Duke of Apulia and Calabria.  
  5. Tigranes invaded the Kingdom of Adiabene and deposed its King Monobazes in 61, who was a vassal of Parthians.  

Lisätietoja vassal

Muita tapoja oppia lisää sanan vassalmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "vassal":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan vassal määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle vassal, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut vassal

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "vassal":sta.

  • Merkkien määrä: 6
  • Konsonanttien lukumäärä: 4
  • Vokaalien määrä: 2

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, liege on esimerkkinä sanan vassalsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.