Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle vexation

Alta löydät synonyymit sanalle sana vexation, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana vexation ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle vexation (substantiivi)

Synonyymit sanalle vexation (substantiivi)

Synonyymit sanalle vexation (substantiivi)

Synonyymit sanalle vexation (substantiivi)


Esimerkki lauseita sanalle vexation

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle vexation, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa vexation käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta vexation esimerkkilause on peräisin.

  1. However, Waco developed a reputation for racism—propagated in part by American history textbooks—to the vexation of the city's white residents.  
  2. The text has been widely criticised for its low quality; Friedrich Chrysander wrote of it: "There is no spirit in the verse, and one feels vexation in setting such stuff to music".  
  3. The machinations of Pivoda and his supporters distracted Smetana from composition, and he had further vexation when The Bartered Bride was produced in Saint Petersburg, in January 1871.  
  4. Musing on his own past errors, he told them that "except for the loss of friends, a want of prudence in money matters has contributed nine-tenths of the pain and vexation of [my] life.".  
  5. Pencourt's progress was covered in Private Eye, to Thorpe's extreme vexation; when the pair attempted to question him outside his Devon home early in 1977, he threatened them with prosecution.  

Lisätietoja vexation

Muita tapoja oppia lisää sanan vexationmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "vexation":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan vexation määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle vexation, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut vexation

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "vexation":sta.

  • Merkkien määrä: 8
  • Konsonanttien lukumäärä: 4
  • Vokaalien määrä: 4

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, annoyance on esimerkkinä sanan vexationsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.