Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle working group

Alta löydät synonyymit sanalle lause working group, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle lause working group ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle working group (substantiivi)


Esimerkki lauseita sanalle working group

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle working group, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa working group käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta working group esimerkkilause on peräisin.

  1. Wolters organized a working group of about twenty architects and city planners, mostly from northern Germany.  
  2. She is currently a member of the Special Educational Needs Working group and was on the working group producing a report on the future role of special schools.  
  3. In 2003, a working group of the IAU released a position statement to establish a working definition as to what constitutes an extrasolar planet and what constitutes a brown dwarf.  
  4. The fourth volume of the TRC's final report, dedicated to missing children and unmarked burials, was developed after the original TRC members realized, in 2007, that the issue required its own working group.  
  5. The aftermath of the 1988 Spitak earthquake prompted the establishment, in 1995, of the Renal Disaster Relief Task Force, a working group of the International Society of Nephrology (a worldwide body of kidney experts).  

Lisätietoja working group

Muita tapoja oppia lisää sanan working groupmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "working group":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan working group määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle working group, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut working group

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "working group":sta.

  • Merkkien määrä: 13 (12 ilman välilyöntejä)
  • Konsonanttien lukumäärä: 8
  • Vokaalien määrä: 4

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, working party on esimerkkinä sanan working groupsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.